Sunday, February 27, 2022

Щоб на вас впала провина всього праведного кровопролиття. Rev 18: 20-24.

  Це занурення в Об’явлення 18 починається з вірша 20.

Об’явлення 18:20  NASB «Радійте над нею, небо, і святі, і апостоли, і пророки, бо Бог виголосив вам суд проти неї».

Коли ви думаєте про суд і як виглядає цей жах для народів та Ізраїлю,  чому б ви раділи? 

Одна відповідь може полягати в тому, що це означає, що початок і остаточний кінець цієї люті, як людства, так і Бога, близькі, і мир нарешті близький. Мені спадає на думку інший хід думок, бо коли ти мігруєш через Одкровення, ти бачиш, як святі-мученики кричать, як довго, Господи. Важко розглядати це питання як щось інше, як крик помсти. Враховуючи, що вони перед престолом, коли вони про це говорять, і що ті, хто був замучений, які зараз на небі, не можуть стояти перед престолом без цієї зміни, ми бачимо в 1 Коринтян 15:22. Немає сенсу, що вони шукали б ока справедливості, оскільки потяг до гріха з них усунуто.

Подивіться, що говорить нам Об’явлення 6. 

І вони закричали гучним голосом, кажучи: Доки, Господи, святий і правдивий, Ти не будеш судити й мстити за нашу кров тим, що живуть на землі? І дано кожному з них білу одежу; і їм було сказано, що вони повинні трохи відпочити, поки не буде доповнено число їхніх товаришів по службі та їхніх братів, які мали бути вбиті так само, як і вони були .
Об’явлення 6:10-11  NASB)

Завершення ?

На жаль, наша релігійна підготовка спонукає нас дивитися на Великий Білий Престол, як на місце, куди багато вчителів відправляють усіх, хто приходить на цей престол, до свого останнього, неминучого дня справедливості.

Чи радію я думці, що ми можемо так легко відправити людей до пекла?

Ні, я сумую, тому що багато хто нерозумно вирішили піти за сатаною до його вічної кари, і їм не потрібна наша допомога. Ах, але в цьому троні суду є вершина, бо багато хто буде визнано гідним увійти в царство. Бачите, цей Великий Білий Престол – це той самий престол, який ми бачимо в Матвія 25, і там Ісус, лагідний пастир, розділяє натовп на дві групи. Одних Він називає вівцями, а інших козами. Ісус каже «овцям» увійти в царство, а тих, яких називають козлами, відправляють у вічне пекло, призначене для Сатани та його послідовників. Отже, навіть у цьому є надія.

Справедливість/суд почалося зі зняття першої печатки в 6  -му розділі Об’явлення і завершилося приблизно через сім років, коли Ісус повертається як цар-переможець наприкінці семи років. Коли ви починаєте читати Об’явлення 6, ви бачите вершника на білому коні та іншого на червоному коні. Вершник на білому коні уособлює антихриста, і він перемагає . Червоний вершник забирає мир із землі . Якщо ви можете зрозуміти, що Бог просто використав двох людей, щоб виконати Свої пророцтва, тоді ви на шляху до розуміння Одкровення.

«Тому, хто перемагає, і тому, хто зберігає Мої справи до кінця, Я ДАМ ВЛАДУ НАД НАРОДАМИ; І ВІН БУДЕ ВЛАСТИТИ НИМИ ЗАЛІЗНЯМИ ПАЛИЦЯМИ, ЯК ПОСУДИ ГОНЧАРЯ РОЗБІЛЯЮТЬСЯ НА ДРУЗКИ, як і Я отримав владу від Свого Отця; (Об’явлення 2:26-27 NASB)

Єдиний, хто переміг і зберіг Божі справи до кінця – це Ісус. Він той, хто має владу над народами.

Зверніть увагу на зловісні слова: Він (Ісус) керуватиме ними залізним жезлом, коли розбиває посудини на частини .
Бог є тим, хто створив кожну посудину (включаючи вас і мене), і Він є тим, хто має право знищити ці посудини.

Що сказав Святий Дух в Об’явленні 18:20?

Бог проголосив за вас суд проти неї.

Отже, хто такий «ти» у цьому реченні?

Сам вірш говорить нам, що це  святі, апостоли та пророки .
Святі в контексті Одкровення стосуються тих, хто був замучений під час Божого гніву. Якщо застосування стосується всіх святих, то чи не будуть вони вже на небі, з Отцем; вони б.

«Бо справді, перебуваючи в цьому наметі, ми стогнемо, обтяжені, тому що не хочемо роздягтися, а бути одягненими, щоб смертне поглинело життя. Тепер же Той, Хто приготував нас до цього самого Метою є Бог, Який дав нам Духа на заставу. Тому, будучи завжди мужніми, і знаючи  , що поки ми вдома в тілі, ми відсутні від Господа » ( 2 Коринтян 5:4-6 ). NASB)

Якщо припустити, що ми, церква, підходимо до однієї з цих категорій,  святих, апостолів чи пророків ,  то тут є потенціал принаймні для кількох із них як опису церкви; і тоді я міг би сказати: так, ми святі.

Використовуйте 1 Коринтян 1:2 як визначення святого,

Церкві Божій, що в Коринті, освяченим у Христі Ісусі, святих покликанням , з усіма, хто повсюдно призиває ім’я Господа нашого Ісуса Христа, Господа свого і нашого: ( 1 Коринтян 1: 2 NASB)

По- друге, оскільки пророче в Одкровенні визначено так,  свідчення Ісуса є духом пророцтва, то віруючі підпадають під цю категорію, поки ви свідчите про роботу Ісуса у своєму житті, як описано в Слово. У певному сенсі ви пророкуєте щоразу, коли проголошуєте Ісуса. Нехай це вникне.

Тоді я впав до його ніг, щоб поклонитися йому. Але він сказав мені: «Не роби цього; я твій співслужитель і твої брати, які мають свідчення Ісуса; поклоніться Богові. Бо  свідчення Ісуса є духом пророцтва ». Об’явлення 19:10 NASB)

Я обходжу стороною термін апостоли , оскільки він насичений суперечками та неправильним використанням. Фактично це означає посланих, і згідно з дорученням Ісуса, ми всі були послані поширювати добру новину про царство.

Колишній пастор казав, що на небі ми будемо дивитися через край балкона, щоб побачити, що відбувається тут, на землі під час гніву, і будемо радіти з тими, хто пізнає Ісуса та увійти в царство, бо вони замучені. Той пастор ніби забуває, що на небі більше не буде смутку. Можливість бути свідком жаху та страждань, які люди на землі будуть переживати до моменту з Об’явлення 19, коли Ісус повернеться, щоб покласти край боротьбі, здається досить садистським і дивним.

Якщо я можу знайти церкву серед тих, хто радіє, то тільки тому, що Бог виголосив суд.

Revelation 18:21 AMP Тоді один могутній ангел підняв валун, схожий на велике жорно, і кинув його в море, кричачи: З такою жорстокістю Вавилон велике місто буде скинутий на знищення , і його більше ніколи не знайдуть. [Єремія. 51:63, 64; Єзекіїль. 26:21.]

Ще раз звучить ця фраза, велике місто. Одним з драматичних віршів є Об’явлення 11:8, де сказано.

І їхні трупи будуть лежати на вулиці великого міста , яке містично зветься Содом і Єгипет, де також був розіп’ятий їхній Господь. (Об’явлення 11:8 NASB)

Контекст 11-го розділу Об’явлення має багато спільного з двома Божими свідками, які повертаються на землю і дають свідчення про Бога, Його силу та Ісуса Христа. Останній, Ісус Христос, все одно буде лише незначною мірою прийнятним для євреїв.

Зверніть увагу, що їхні трупи лежать на вулиці цього великого міста Єдине місце, куди Бог поміщає цих людей, — це Єрусалим, тож місто — Єрусалим. Вірш 8 продовжує духовно ідентифікувати Єрусалим як Содом і Єгипет. Очевидно, це НЕ ЖОДНЕ з цих двох місць.

Отже, якщо Єрусалим можна назвати Содомом і Єгиптом, то що заважає йому називатися Вавилоном?

Ну насправді нічого. Об’явлення 18:21 говорить: «З таким насильством Вавилон, велике місто, буде скинутий на знищення, і його ніколи не знайдуть».

У книзі Плач ми знаходимо це.

«Господь відкинув усіх моїх сильних серед мене; Він призначив призначений час проти мене, щоб розгромити моїх юнаків; Господь топтав, як у чавині, незайману дочку Юди (Плач 1:15 NASB)

Це Господь робить нищення, і Він робить це через гріхи.

Бо Єрусалим споткнувся, а Юда впав, бо їхні слова та їхні дії проти Господа , щоб повстати проти Його слави.
(Ісая 3:8 NASB)

Більше доказів, чому вони впали.

Повернися, Ізраїлю, до Господа, Бога свого, бо ти спіткнувся через свою провину. (Осія 14:1 NASB)

У книзі Амоса ми знову бачимо пряме звернення проти Ізраїлю.

Почуй це слово, яке я виношу проти вас у плачі, доме Ізраїля: Діва Ізраїля впала; вона не встане знову Вона лежить покинута на власній землі, і нікому її не підняти. (Амос 5:1-2CJB)

Продовжуючи розділ 18.

Об’явлення 18:22-23 NASB (22) «І не буде більше чути в тобі голосу арфістів, і музикантів, і флейтистів, і сурмачів, і вже не знайдеться в тобі жодного ремісника будь-якого ремесла, і звук млина вже не буде чути в тобі; (23) і світло світильника більше не буде світити в тобі, і голос нареченого та нареченої вже не буде чути в тобі, бо купці твої були великих людей землі, бо всі народи були обдурені вашим чаклунством .

Якщо це остаточне оповідання про кінець Єрусалиму, то де і коли це нове місто прийде і сяде?

Наприкінці семи років, після того, як Ісус закінчить боротьбу та кровопролиття, Новий Єрусалим зійде. Він сяде на всій землі, обіцяній Богом Аврааму, – 1500 квадратних миль, і буде наповнений звуками музики, сміху, течії води, торговців і радості.

Після закінчення цього болота і покарання новий Єрусалим буде наповнений протилежністю прокляття. У місті не буде обману і чаклунства.

Чарівництво?

Для мене моя уява перетворюється на щось схоже на сцену з Гаррі Поттера. Ні, я ніколи не бачив жодного аспекту Гаррі Поттера, крім реклами. Це слово чаклунство здається таким простим і зрозумілим, і це так, якщо тільки чаклунство не було поганим вибором для перекладу.

Чарівництво — грецьке слово pharmakeia і означає ліки Це слово також передає ідею вживання або введення наркотиків і отруєння людей вживанням наркотиків. Як ви думаєте, що таке так звані щеплення? 

Ви можете запитати, яке відношення це має до Ізраїлю та Єрусалиму?

Ви не знаєте, що Ізраїль повністю погоджується з цією глобалістичною програмою скорочення населення і дуже ускладнює її для тих, хто не був повністю прищеплений. Після того, як вони помітили, що у багатьох з їхнього населення була жахлива реакція на вакцини і що більшість випадків Covid ми надходили від повністю вакцинованих людей, вони відмовилися від своїх повноважень. Не хвилюйтеся, пропаганда дала бажаний ефект, і багатьох, навіть у церкві, охоплює страх і, ймовірно, підкоряться всім майбутнім спробам контролювати населення.

Останній вірш у 18 розділі і моя остання спроба переконати вас, що ми НЕ шукаємо відбудованого Вавилону, говорить про те, що в ньому була знайдена кров святих і пророків.

Об’явлення 18:24 NASB «І в ній знайшлася кров пророків, і святих, і всіх убитих на землі».

Я неодноразово вказував на те, що основне джерело інформації, яке ми маємо про Вавилон, походить від пророка Даниїла і трьох єврейських молодих чоловіків, які були взяті в полон разом з Даниїлом. Кожна спроба вбити цих юнаків зазнала невдачі, тому, безсумнівно, про них не йдеться у вірші 24.

Оскільки Вавилон є продовженням Вавилону, ми знаємо ще менше, а те, що ми знаємо, є повністю позабіблійним.

Що Писання говорять про цю кров?

« Також на твоїх спідницях знайдена живильна кров невинних бідних ; ти не знайшов, щоб вони проникали. Але попри все це, Єремії 2:34 NASB)

Я пропоную вам прочитати весь Єзекіїль 22.

«Ви зневажили Мої святині і зневажили Мої суботи». Наклепники були в вас, щоб проливати кров , і в вас вони їли в гірських святинях. Серед вас вони вчинили розпусту.
Єзекіїля 22:8-9 NASB)

І я закінчу це словами Ісуса з Євангелія від Матвія.

«Тому ось я посилаю до вас пророків , мудреців і книжників ; деяких з них ви вб’єте та розіп’єте, а деяких будете бичувати в своїх синагогах і переслідувати з міста до міста, щоб на вас впасти провина всього праведного кровопролиття на землі , від крові праведного Авеля до крові Захарії, сина Берехії, якого ти вбив між храмом і жертовником ( Матвія 23:34-35 NASB) .

Ви це зрозуміли?

« Щоб на вас (Ізраїль) впав провина за всю праведну кров, пролиту на землі

Як сильно дехто хоче бачити Вавилон відбудованим. Я припускаю, що це походить від потреби підтвердити свої помилкові пророцтва.

Ви розумієте, що я хочу, щоб ви могли зрозуміти Одкровення і слова, які ви тут знаходите? Це не так вже й складно, коли ви усвідомлюєте, що більшість пророцтв походить зі Старого Завіту і що з’ясування контексту є ключовим.

Кілька років тому до мене звернувся один із моїх пасторів, коли він сказав: НІХТО не розуміє Одкровення чи пророчого. Пізніше я дізнався, що гнів цього пастора був викликаний іншим братом у Христі, який висунув свої теорії, наполягаючи, щоб пастор дозволив йому викладати свої теорії.

Я писав віруючим, які хочуть зрозуміти Боже слово, як і я.

Якщо ви не віруючий і хочете бути віруючим, то дотримуйтесь цих простих слів.


A - Визнай, що ти грішник.

Римлян 3:23 «Бо всі згрішили і позбавлені Божої слави».


Б – Вірити, що Ісус є Господом.

Івана 14:6 Ісус сказав: «Я є дорога, і правда, і життя. Ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене».


C - Покликати Його ім'я.

Римлян 10:13 «Хто покличе Ім’я Господнє, той спасеться».


No comments:

Post a Comment

Feel free to make a relevant comment. If approved, it will be posted.

Featured Post

Will we have to go through the tribulation?

Then I heard a loud voice from the temple, saying to the seven angels, "Go and pour out on the earth the seven bowls of the wrath of...